Interim – een duik in uw wereld –

Wanneer er binnen uw organisatie een aantal zaken niet naar wens verlopen of uw wilt toewerken naar een fusie, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als trainend interim manager ligt mijn kracht in het zowel “draaiend houden van de afdeling” als op het van binnenuit met de mensen werken aan de gewenste verandering.

In de aanvangsperiode duik ik volledig in uw organisatie. Ik stel een analyse op van mijn bevindingen inclusief een plan van aanpak. In deze analyse kijk ik zowel naar de harde kant (prestatie indicatoren, resultaten, jaarplannen, begrotingen) als naar de zachte kant (HRM/P&O), de ontwikkeling van de mensen. Het een kan niet zonder het ander.

Mijn kracht ligt in het snel analyseren van problemen, het leggen van de juiste contacten en verbindingen en ik weet daarbij de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Uitdagingen ga ik daarbij niet uit de weg. Ook procesoptimalisaties behoren tot mijn ervaring. Veelal gericht op de dienstverlening van organisaties en bij corporaties in het optimaliseren van bijvoorbeeld reparatie – en mutatie onderhoud. Denken in problemen kan ik niet, denken in oplossingen wel. Zorgen voor de mensen doe ik niet, zorgen dat ze zelf gaan merken en ervaren waar hun kracht ligt wel.

Door mijn brede ervaring in de wereld van wonen-zorg-welzijn en strafrechtketen ben ik snel zelfstandig inzetbaar.
Functies: Manager Woondiensten, Regiomanager, Manager primaire Processen (MT-lid).