Persoonlijke coaching en business coaching

Persoonlijke coaching

We doorlopen allen ons eigen pad. Een pad wat niet altijd gemakkelijk is. Soms loop je letterlijk vast of merk je dat je niet meer straalt en je energielevel daalt. Vragen als  “ben ik nog blij met het werk wat ik doe?” “Waarom ben ik de laatste tijd toch zo moe?” “Ik ben altijd druk, ik wil minder, maar hoe?”

Het antwoord op dit soort vragen ligt vaak niet voor het oprapen. Je komt daar vaak ook niet zelf uit. Waarom gun je jezelf niet een geestelijke sauna? Tijd voor jezelf waarin ik samen met jou op zoek ga naar antwoorden op je eigen vragen.

Graag begeleid ik ook mensen die op zoek zijn naar een andere levenstijl. Je bent eigenlijk (net iets) te zwaar, krijgt gezondheidsklachten. Je weet dat je het roer moet omgooien, maar hoe dan? “Ga weg met die diëten.. Ik en een sportschool? Daar voel ik me echt niet thuis hoor? “. Herken je deze uitspraken? Als Hyrox atleet (2e van Europa en 5e van de wereld) begeleid ik mensen op weg naar hun gezonde ik. Ik help je je eigen belemmeringen onder ogen te gaan zien en om een levensstijl te vinden die echt bij je past en wat je leuk vindt!

Business coaching – de mens in de ondernemer/manager/directeur

Je bent als zelfstandige met een droom begonnen. Je droom groeit ineens best snel. Hoe doe je dat als je vanuit een “eenpitter” ineens de leider bent van het bedrijf? Dat je verantwoordelijkheid draagt voor niet alleen een goed lopend bedrijf, maar ook voor je medewerkers. Hoe doe je dat zelf en wat doet dat met jezelf? Hoe zet je een goede bedrijfsstructuur op? Ik begeleid en help ondernemers in hun persoonlijke groei als ook met de groei van het bedrijf. Ik adviseer bij de opzet of de herijking van de bedrijfsstructuur, inclusief de daar bij behorende HRM aspecten.

Voor al mijn coaching – en adviestrajecten geldt: een eerste intake – en kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en zonder kosten. De koffie en thee staat voor je klaar.